Web Design &
Development

Σχεδιασμός εταιρικών ιστοσελίδων

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία άκρως απαιτητική αλλά και εκείνη που θα βάλει τα θεμέλια για το συνολικό ύφος και την ανάπτυξη ολόκληρης της ιστοσελίδας. Κύριος παράγοντας της επιτυχίας του αρχικού σχεδιασμού είναι η εμπιστοσύνη και η μεταξύ μας συνεργασία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην πρώτη μας συνάντηση, όπου και προσπαθούμε να καταλάβουμε τη δυναμική του brand με το οποίο θα ασχοληθούμε.

Θέλουμε άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει πλήρως το ύφος της επιχείρησης και να ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία σου. Επιβάλλεται να κατανοήσουμε εδώ, πως η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε θα είναι ένα μέσο αλληλεπίδρασης και προσέλκυσης πελατών και όχι απλά μια παρουσίαση των στοιχείων της επιχείρησης. Ο σχεδιασμός θα γίνει ακριβώς επάνω στις ανάγκες σου ξεκινώντας από το μηδέν και όχι με έτοιμο template. Custom σχεδιασμός, λοιπόν, σα να ζωγραφίζεις σε λευκό καμβά! Δεν υπάρχουν περιορισμοί και η ιστοσελίδα σου θα είναι ακριβώς έτσι όπως τη φαντάζεσαι.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Έπειτα από την επιτυχή δημιουργία του σχεδιασμού της ιστοσελίδας, σειρά έχει ο κώδικας! Το τμήμα development υλοποιεί τώρα την αισθητική που έχει πάρει από το τμήμα γραφιστικής. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας προϋποθέτει άρτια τεχνογνωσία, ώστε να στηθεί ένα λειτουργικό και ελαφρύ website, οδηγώντας έτσι τον user σε μια άριστη εμπειρία πλοήγησης και ευκολίας στην εύρεση της πληροφορίας που ψάχνει. Ο προγραμματισμός, λοιπόν, πρέπει να είναι high level και η ενσωμάτωση εξειδικευμένων λειτουργιών στο επίκεντρο. Η ομάδα μας κατέχει αυτή την τεχνογνωσία και την εμπειρία, η οποία αποκτήθηκε μέσα από τα ποικίλα projects που έχουμε αναλάβει. Βέβαια, υπάρχουν σίγουρα επιχειρηματίες που έχουν ήδη μια ιστοσελίδα. Πολλά, όμως, από τα ήδη υπάρχοντα sites, όταν κατασκευάστηκαν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές αλλά σήμερα θεωρούνται ξεπερασμένα και μη λειτουργικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια κακή εικόνα για μια επιχείρηση που θέλει να θεωρείται σύγχρονη. Μήπως ήρθε η ώρα να ανακατασκευάσεις την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου;

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθούμε τη σύγχρονη λογική του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέροντας πάρα πολλές δυνατότητες στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι η δυνατότητα προσθήκης άπειρων προϊόντων, πολλαπλών φωτογραφιών και ο ορισμός πολλαπλών χαρακτηριστικών, η σύνθετη αναζήτηση, οι παράμετροι αποστολής, οι εκπτώσεις, η διασύνδεση με το skroutz, η δυνατότητα κατηγοριοποίησης σε απεριόριστο αριθμό κατηγοριών-υποκατηγοριών και άλλες πολλές. Η σελίδα θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές UX (User Experience) και θα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χρήστης να καθοδηγείται αβίαστα κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του και να φύγει happy. Αποτελεί κρίσιμο κομμάτι του σχεδιασμού είτε μιας ιστοσελίδας, είτε ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, γιατί στην ουσία ο τελικός στόχος είναι η πώληση.

Orient Bikes
Ανάθεση επανασχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας
web design, web development
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Orient Bikes
Cougar Sport
Ανάθεση σχεδιασμού και ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος
web design, web development
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cougar Sport
Read your Skin
Ανάθεση σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας
web design, web development
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Read your Skin

Graphic Design

Σχεδιασμός Λογότυπου

Το εμπορικό σήμα μιας επιχείρησης είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι και το foundation για τη συνολική αισθητική του brand που θα ακολουθηθεί. Ένα ισχυρό σήμα είναι το νούμερο ένα εργαλείο, έτσι ώστε να πετύχουμε αναγνωρισιμότητα.

Φυσικά δεν μένουμε σε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά προχωράμε: σκεφτόμαστε βαθιά το μήνυμα που μπορεί να περάσει και την επιρροή που μπορεί να έχει στο ποθητό target group ένα εμπορικό σήμα. Ο σχεδιασμός του είναι το πρώτο και πιο σημαντικό κομμάτι στη διαδικασία κτισίματος ενός δυνατού brand. Μια επιχείρηση με ένα επαγγελματικό και ισχυρό σήμα κατέχει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για να πετύχει την αναγνωρισιμότητα.

Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι ποτέ κάτι το τυχαίο. Πίσω από κάθε πετυχημένο σχέδιο κρύβεται μια προσεκτική διαδικασία που περιλαμβάνει χρόνο για έρευνα, κατανόηση, σκέψη και ανάπτυξη. Είναι η λεγόμενη δημιουργική διαδικασία του σχεδιασμού. Αυτό το στάδιο είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη ενός logo, το οποίο θα λειτουργεί σωστά, θα είναι διαχρονικό, απλό και θα αποτυπώνεται εύκολα.

Έτσι λοιπόν, πρώτο μας βήμα είναι να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η επιχείρησή σου. Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις, όπως “ποιο είναι το όραμα της επιχείρησης” ή ”ποιο είναι το target group” θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό. Σε επόμενο στάδιο ξεκινάμε μία έρευνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το κομμάτι της αγοράς που θέλουμε να “φτάσουμε” και αμέσως μετά προχωράμε στις πρώτες σκέψεις για το σχεδιασμό. Στο στάδιο αυτό παράγουμε σκίτσα με διαφορετική κεντρική ιδέα για το καθένα, από τα οποία θα επιλέξουμε κάποια για να μεταφέρουμε στον υπολογιστή, αρχίζοντας πια τον τελικό σχεδιασμό. Για καθεμία από τις προτάσεις μας, σχεδιάζουμε παραλλαγές της βασικής ιδέας σε σχέση με τα χρώματα, τη γραμματοσειρά ή τη διάταξη. Θα σου παρουσιάσουμε 2-3 διαφορετικές προτάσεις που η καθεμία θα επικοινωνεί ένα διαφορετικό μήνυμα προς το κοινό, έτσι ώστε να έχεις διαφορετικές κατευθύνσεις για να επιλέξεις. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε εικόνες-μακέτες με πραγματικό περιεχόμενο που θα σου δείχνουν πως θα εφαρμόζει και θα λειτουργεί το σήμα σου in real life. Θα συζητήσουμε παρέα τις εντυπώσεις σου, τις σκέψεις σου και τις πιθανές αλλαγές που θα χρειαστείς πριν καταλήξεις. Mαζί θα εξασφαλίσουμε ότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με το τελικό logo, διότι αυτό πρόκειται να είναι το πρόσωπο της εταιρείας σου και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι πραγματικά πιστεύεις σε αυτό.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η έννοια της εταιρικής ταυτότητας είναι παρόμοια με αυτό που εννοούμε όταν μιλάμε για την ταυτότητα ενός ανθρώπου: τα ιδιαίτερα αυτά σημεία που μας διαφοροποιούν από τους άλλους. Ομοίως, μια επιχείρηση μπορεί να ξεχωρίσει μέσα από την εικόνα που παρουσιάζει στο κοινό, μέσω της εταιρικής της ταυτότητας, δηλαδή την επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο, τα φυλλάδια και άλλες επιλογές. Πρόκειται για μια φυσική έκφραση του brand της εταιρείας, μια επέκταση της φιλοσοφίας της που διατηρεί την εικόνα της επιχείρησης και τη διαχωρίζει από το μεγάλο ανταγωνισμό.

Σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, όπου ο καταναλωτής έχει αμέτρητες επιλογές στη διάθεσή του, η εταιρία σου χρειάζεται μια στρατηγική για να δημιουργήσει σταθερή παρουσία στην αγορά και υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύουμε ότι η σωστή εταιρική ταυτότητα βοηθά την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας, σύμφωνα με τους στόχους που καθορίζονται για την επιχείρηση, αντανακλά το ήθος, τον πολιτισμό, τις αρχές, τις μελλοντικές φιλοδοξίες και το όραμα της επιχείρησης. Ένας δυνητικός πελάτης μπορεί να δει αν η επιχείρηση ταιριάζει στη φιλοσοφία και τις προτιμήσεις του και να γίνει εν τέλει ένας αφοσιωμένος πελάτης.

Το πρόβλημα που πολλές νέες εταιρείες αντιμετωπίζουν είναι η έλλειψη των πελατών και των κεφαλαίων, με αποτέλεσμα την αναβολή της δημιουργίας λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας μέχρι την αύξηση των κερδών. Αυτό προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα: η έλλειψη ταυτότητας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην εύρεση της εταιρείας από έναν πιθανό πελάτη, αφού δεν υπάρχει κανένα σημείο αναφοράς της ύπαρξής της και κανένα στοιχείο αναγνωρισιμότητάς της, ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές, ώστε να την επιλέξει.

Seoras
Ανάθεση σχεδιασμού λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας
logo creation
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Seoras
Αφροδίτη
Ανάθεση σχεδιασμού λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας
logo creation
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφροδίτη
Alma
Ανάθεση σχεδιασμού λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας
logo creation
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Alma

Digital Marketing

Οι ρυθμοί στο σημερινό κόσμο του Internet είναι πολύ γρήγοροι και η ευκολία χρήσης του το καθιστά ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Πληροφορίες, προϊόντα, ιστοσελίδες και υπηρεσίες σε τεράστιο εύρος τιμών είναι διαθέσιμα online. Ποια είναι ποιοτικά και ποια όχι είναι άλλο θέμα! Ο κάθε επιχειρηματίας φροντίζει οι διαφημίσεις και η συνολική του παρουσία οnline να είναι δελεαστική, έτσι ώστε ο δέκτης του διαφημιστικού μηνύματος ή ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του να αγοράσει από εκείνον και να μετατραπεί σε μόνιμος πελάτης. Η ανάγκη για προβολή είναι επιτακτική για κάθε επιχείρηση, η οποία θέλει να «φτάσει» στο κοινό που πιθανώς ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει και να το πείσει να προτιμήσει εκείνον και όχι τις εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες/προϊόντα. That’s a tough job, innit?

Αυτό προϋποθέτει πολύ καλή ανάλυση του ανταγωνισμού, εντοπισμό του κοινού και ανάλυση των γεωγραφικών και δημογραφικών χαρακτηριστικών του. Έπειτα, η εύρεση του πιο σωστού presentation των υπηρεσιών/προϊόντων σε αυτούς, έτσι ώστε να αγοράσουν από εμάς. Μιλάμε στη γλώσσα τους και έτσι τους προσελκύουμε.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη συνολική παρουσία μιας επιχείρησης στα social media και την προβολή αυτής μέσω αυτών αλλά και μέσω της Google. Με τη βοήθεια του επιχειρηματία, ο οποίος γνωρίζει όσο κανείς άλλος το προϊόν του και τη δική μας τεχνογνωσία και εμπειρία στα τοολσ που είναι διαθέσιμα, μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρηση σε ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητάς της και μελλοντική αύξηση των πελατών της. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία attractive content και τη σχεδίαση προωθητικών ενεργειών μέσω Fb Ads και Google AdWords με στόχο την ενίσχυση της φήμης και της δυναμικότητας του εκάστοτε brand. Θέλουμε να αφουγκραστούμε πολύ καλά το συνεργάτη μας και τις ανάγκες του για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε όλη αυτήν την ενέργεια online. Επισημαίνουμε τη σημασία της μεταξύ μας επικοινωνίας διότι είναι πραγματικά προτεραιότητα για εμάς. Το αποτέλεσμα θέλουμε να «δένει» συνολικά!

Read your Skin
Ανάθεση σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας
web design, web development
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Read your Skin

Multimedia

Φωτογράφιση

Η κατασκευή μιας οπτικά και λειτουργικά καλύτερης ιστοσελίδας από αυτήν των ανταγωνιστών σου δε σημαίνει αυτομάτως και την καθιέρωση του brand σου στο διαδίκτυο. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι διαφορετικό, πρωτότυπο και μοναδικό. Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα προσφέρει η φωτογραφία, υπό την προϋπόθεση να αντιπροσωπεύει πλήρως το εμπορικό σήμα σου. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να σου προσφέρουν οι χιλιάδες στοκ φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, παρά μόνο η custom φωτογράφιση.

Οι stock φωτογραφίες είναι η έτοιμη και πρώτη λύση για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων σήμερα. Ότι χρειαστεί κανείς, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το βρει online και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν στοκ φωτογραφίες με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά έχοντας σχεδόν σίγουρα χάσει το πλεονέκτημα της πρωτοτυπίας και της μοναδικότητας.

Στην Entropia μπορούμε να χαρίσουμε στην ιστοσελίδα σου όλα αυτά τα στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες με custom φωτογράφιση ειδικά για το δικό σου brand. Μπορούμε να διαφοροποιήσουμε και να αναδείξουμε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, τον κατάλογο ή το φυλλάδιο προϊόντων, φωτογραφίζοντας τα προϊόντα σου.

Παραγωγή & Επεξεργασία Video

Το βίντεο κυριαρχεί πλέον online. Στην πραγματικότητα, προβλέπεται να κατακλύσει το Διαδίκτυο τα επόμενα χρόνια. Η Cisco εκτιμά ότι η κυκλοφορία βίντεο θα αντιπροσωπεύει το 82% της παγκόσμιας κίνησης στο Διαδίκτυο έως το 2021. Το Youtube είναι η 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και η σελίδα με την 3η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Η πλειοψηφία του περιεχομένου στο διαδίκτυο βασίζεται ήδη σε βίντεο. Και ο αριθμός αυτός μόνο θα αυξηθεί. Γιατί; Οι άνθρωποι δεν έχουν σταματήσει να διαβάζουν περιεχόμενο βασισμένο σε κείμενο, αλλά είναι πιο δύσκολο να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και να κρατήσουν την προσοχή τους. Αυτό σημαίνει ότι το 80% του κειμένου και του περιεχομένου της σελίδας σου δε διαβάζεται καν.

Οι άνθρωποι πλέον θέλουν άμεση πληροφορία. Δε θέλουν να διαβάσουν μια δημοσίευση 3.000 λέξεων για να λάβουν τις πληροφορίες τους. Αυτή η τάση γίνεται όλο και πιο εμφανής στο ψηφιακό μάρκετινγκ, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επικεντρώνονται στην εφαρμογή της διανομής περιεχομένου βίντεο.  H ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία του συναρπαστικού video που θα παρουσιάζει την επιχείρησή σου!