Νασίκας

branding, web design, web development

Project Νασίκας cover

Περιγραφή

Η εταιρεία ΝΑΣΙΚΑ εδρεύει στην πόλη της Λάρισας από το 1985 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιδιωτικής Ασφάλισης και Διαχείρισης / Ανάπτυξης Ακινήτων. Μας ζητήθηκε να επανασχεδιάσουμε τo site τους.

Με έναν πολύ διακριτικό αλλά λειτουργικό τρόπο διαχωρίζουμε τα 2 subrands (ιδιωτική ασφάλιση & real estate) της ΝΑΣΙΚΑ, χρησιμοποιώντας κοινό URL καλύπτοντας τις ανάγκες τους αντίστοιχα. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιλέξει μια από τις 2 υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα έχει πάντα τη δυνατότητα να μεταβεί στην επόμενη με ευκολία. Η χρήση των κινούμενων  γεωμετρικών στοιχείων που στο σύνολό τους συντάσσουν ένα ενιαίο οπτικό «γλωσσάρι» και ταυτόχρονα με τη χρήση της light τυπογραφίας επενδύουν με συνέπεια στην εμπειρία του χρήστη χωρίς να χάνεται η ταυτότητα του brand.

Το ειδικά σχεδιασμένο μενού της ιστοσελίδας περιλαμβάνει εκτός των άλλων, τις δύο βασικές κατηγορίες των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υποκατηγορίες τους. Οι εσωτερικές σελίδες των υπηρεσιών, περιλαμβάνουν την απαραίτητη πληροφορία για την κατατόπιση του χρήστη. Ο τρόπος  με τον οποίο είναι στημένος ο ιστότοπος έχει ως στόχο την εύκολη και κατανοητή περιήγηση.

Η πλοήγηση είναι άκρως λειτουργική σε όλες τις συσκευές και η ταχύτητα της σελίδας άριστη.

Στοιχεία project

Πελάτης: Αλέξανδρος Νασίκας

Περιοχή: Λάρισα

Έτος: 2019

Website: https://www.nasika.gr

Project Νασίκας image
Project Νασίκας image